נכון, פיצריות בתל אביב ניתן למצוא כמעט בכל פינה, אבל השאלה היא איך מתוך כל המבחר מגיעים אל פיצרייה בתל אביב שמשאירה לכל היתר אבק? הנה 4 המלצות
ג'ורג' הוא תל אביבי שבטוח שהוא חי בעיר הכי יפה, תוססת, מדליקה וטעימה בעולם. הוא מתגאה בכך שטעם פיצות מכל פיצרייה בתל אביב והצליח למפות 4 כללי ברזל שמצביעים על פיצרייה ששווה להזמין ממנה מגש. "היום אני יודע לזהות פיצריות שוות מקילומטרים", משוויץ ג'ורג'. "יש משהו בקסם הזה של פיצה שעושים באהבה שהופך את הביס לכזה שלא רוצים שיגמר. לכן, לי יש 4 כללי ברזל שלפיהם אני בוחר את הפיצה שלי, ואני ממליץ לכל אחד לאמץ אותם (אם אתם מחפשים את הפיצה המושלמת, כמובן).
- לא מתפשרים על איכות – בדיוק כמו שאתם לא מתפשרים על איכות הרכב, על איכות הרהיטים או על איכות החינוך לילדים, גם על מוצרי מזון אסור להתפשר. אחרי הכל, מה שאנחנו מכניסים לגוף שלנו הופך אותנו למי שאנחנו, ולכן חשוב לשים לב לדברים. בהקשר של פיצריות, ההמלצה החד משמעית היא לא להתפשר על איכות חומרי הגלם. אם פיצרייה מגישה תחליפי גבינה או בצק קפוא שמופשר בהמשך, סביר להניח שהטעם שלה לא יהיה שווה את ההשקעה. לעומת זאת, פיצרייה שעושה שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים, לא עושה שימוש בחומרים משמרים ומכינה את הבצק מידי יום, תעניק לכם חוויה אדירה של טעם והנאה.
- הכל טמון בתוספות – אם אתם אוהבים פיצה רגילה, בלי תוספות, הסעיף הזה ממש לא ידבר אליכם. מצד שני, אם אתם אוהבים להשתולל עם תוספות ולטעום כל פעם פיצה שונה, אל תתפשרו על מגוון התוספות וכמובן על האיכות והטריות שלהן. מגש פיצה הוא כמו בד קאנבס. אפשר בכל פעם לצייר עליו משהו אחר, לטעום, לחוות ולהחליט האם הטעמים מתחברים או שעדיף בפעם הבאה ללכת לכיוונים אחרים.
- שירות – אין דבר יותר כייפי מזה שהמוכר שמקבל את פניכם בסניף או זה שעונה לטלפון כשאתם עושים הזמנה מחייך. זה חלק מהאווירה, חלק מהתחושה שהגעת הביתה לאוכל שאתה אוהב במיוחד. אנשי שירות טובים יכולים לשפר את החווייה בפצריה, בטח אם מדובר על ישיבה במקום. אנשי שירות אלו ידאגו לניקיון, יעבדו לפי המתכון המקורי ויציעו לכם ארוחה שהיא חוויה טעימה ומהנה.
- תור – אם יש תור, סימן שטעים!
כפי שניתן לראות, ההמלצות של ג'ורג' רלוונטיות לא רק כאשר מחפשים פיצרייה בתל אביב. הן רלוונטיות לבחירה של פיצריות בישראל ובעצם בעולם כולו. כשאתם מצויידים במידע ובכלים המתאימים, אתם יכולים לצאת אל המסע בחיפוש אחר הפיצה שהטעם שלה גורם לחיוך שלכם להתרחב ולהאיר את כל חדרי הלב.